lördag, oktober 24, 2009

today will be the first day of the rest of my life.

Idag börjar jag om, på alla stadie.
Jag har åkt runt i min berg-och-dalbana i två månader nu bara för jag förlorade en person som verkligen betydde för mig. Han satte spår och blev verkligen en av de viktigaste pelarna i mitt liv. Jag tappade balansen när han försvann och sen dess har allt varit väldigt ostabilt. Det har påverkat mycket i mitt liv, på negativa sätt.

Till att börja med ska jag skärpa mig hemma.
Jag ska hålla bättre ordning och försöka hjälpa till mer. Jag är 18 och snart påväg att själv ta steg ut i världen. Jag behöver en ny start och den börjar hemma. Mamma, Pappa & Lillebror, jag älskar er!

Jag ska ta tag på riktigt i skolan och ge allt.
Jag har 8 månader kvar och ska ge järnet. Dels för mig själv, men även för lärarna som ger en den chansen att nå så långt, för resurserna på vår skola ger oss så otroligt mycket, med lärare som är öppna för alla möjliga förslag. Jag är skyldig mig själv en fin utbildning!

Jag ska hålla bättre i mina vänskapsband.
Det är till stor del mina vänner som räddat mig från att falla i marken nu och de förtjänar varje guldstjärna på himlen för det. Ni är som en del av min familj och det ska ni behandlas som också. Ni ska sättast främst i de val jag gör som jag själv kan påverka.
Thulin, Bea, Thess, Jenny, Elin, Sofia. Ni sex tjejer har verkligen ställt upp och lyssnat när jag själv behövt det. Ni har inte tvingat fram något utan ni har låtit mig komma med saker och jag älskar er för ni finns där när jag behöver det och inte bara när ni själva vill.
Killar, ni som fått mig att skratta, tänka på annat, som lyssnat, som gett råd, som försökt förklara hur ni fungerar. Ni är bäst. Det finns många som gjort saker som jag inte tror de vet om själv.

Nu sätter vi igång med träning.
Simningen är igång, och nu saknas bara gymkortet. Sen är vi igång. Sjukt skönt att ha något att sysselsätta sig med när man har mycket tankat och nu när det blir lite mörkare ute. Att man sen mår bättre och tappar några kg gör inte mig någonting, det är ett plus.

Körkortet ska sättas!
Nu sätter vi oss i bilen och kör. Körkortet ska vara klirrat snart, inte för jag är i behov av någon bil men bil, det skulle sitta rejält nice.

Och hur ska vi nå allt detta Sandra?
Jo förstår du, vi skippar datorn lite.

.. Och när vi väl renoverar livet helt och hållet så tänker jag passa på att hitta en ny framtid, även om den inte blir som jag tänkt mig.

Inga kommentarer: