fredag, februari 27, 2009

i like it when its difficult, i like it when it's hard cuz you'll know it's worth it if you find your heart <3

När vi först började prata så fanns det inga tankar som helst på någonting seriöst i mitt huvud. Jag letade efter någon som kände likadant, någon som förstod. Någon jag bara kunde prata med, fördriva tiden med ..
.. Och då hittade jag dig, vi började prata, mer och mer för varje kväll via MSN. Bara en kort tid därefter satt jag med mobilen och messade med dig - mer och mer för varje dag. Det dröjde inte länge förren vårt första samtal via telefon, och efter det prata vi i telefon dag som natt.

Du var inte som alla andra, det märkte jag redan i början när vi börja prata. Vi kunde prata om allt, ingenting kändes konstigt mellan oss - iallafall inte för mig. Vi började prata om att ses, men jag var rädd att det blev för att det var för tidigt och då sa du en sak till mig som jag aldrig kommer glömma: "Du vet att vi har all tid i världen! <3".

De orden sa mig så mycket, det förklarade så mycket om din personlighet, dina känslor angående oss - och det visade mig att du började förstå hur jag fungerar. Du förstod att jag behövde veta vad som hände runt mig, att saker inte fick gå för fort för jag blev rädd. Du hade förstått allt det och du accepterade det.


- - -

Vi bestämde att ses.
Du skulle komma hit, den 14 februari - ett datum som också blev mycket speciellt just den dagen. Du kom hit och vi hade 5 underbara dagar. Idag kallar jag dig min pojkvän och den 14 februari är vårt datum. Det är 15 mil mellan oss, men i mina ögon spelar det ingen roll. Det som spelar roll för mig är att jag vet att du accepterar och respekterar mig för den jag är. Att du tycker om mig för den jag är och ingen annan.

Du får mig att skratta på ett sätt jag saknat att skratta på & du låter mig gråta i din famn när det behövs och det är faktiskt allt som betyder något för mig i slutändan. Du kan ringa bara för att säga "Hej" och för att fråga hur jag mår. Du ringer varje morgon och väcker mig till skolan och det betyder jätte jätte mycket.

(Och just nu ringde du mig, för du kör bil och behöver höra min underbara röst).

Du är underbar, och just nu saknar jag dig så så så jätte mycket. Det tycker jag du ska veta, och det gör du nog vid det här laget - för du snokar alltid i min blogg. Och om jag känner dig rätt så kommer jag få ett sms 3 minuter efter du läst detta.

Jag tycker om dig så mycket älskling, 2 veckor tillsammans imorgon. Och 2 veckor tills du är här hos mig igen. Och jag som trodde att jag inte ville ha något seriöst, men:
Detta är faktiskt allt jag vill ha Jerry! <3

Peewpeewpussar på dig!