söndag, april 19, 2009

mff - tff / after.

Ja, 1-1.
Bra för en Trelleborg match. Wilton höll ju inte upp till mina förväntningar på honom. Tyvärr. Han verkade mest nervös och stirrig och inte alls koncentrerad. I övrigt gick matchen bra, lite tråkigt spel, men kul ändå när båda lagen kämpa så mycket. Även kul att ha Prahl och Pode i Malmö igen, men i lite fel kläder tycker jag. Ljusblått ska det vara, det klär dem bäst i. För tillfället leder vi Allsvenskan med 10 poäng, och en mer spelad match än Helsingborg som ligger på 2 plats med 9 poäng som jag antar ändras till 12 imorgon. Vi får se helt enkelt.

När jag kom hem så åt jag och sen spelade vi Bingolotto HA. Vann nästan. Nu ska jag sätta på Sims - i brist på annat. Adjöss!

mff - tff / before.

Vaknade vid 11 och åt frukost.
Satt vid datorn en stund och sen gjorde jag mig iordning. nu sitter jag och väntar på att gå ner till bussen för att åka och jobba. Sen blir det kolla på matchen. Efter det hem och duscha och sen spela Bingolotto med familjen. HA. Längesen och jag ska kicka äs.

Hur som helst Wilton är uttagen till truppen idag så det blir bra. Men jag saknar två män i TFF - Prahl och Pode. Saknade män! Ni är ju MFF:are ända in i själen idioter! Ni ska vara hos oss! Hihi.

Och nu - Bussresa till stadion, umgås med småbarn och sen - njuta av derbyt på nya mäktiga stadion!

XoXo - you know you love me!