onsdag, augusti 19, 2009

dead by april


the end of the sommarlov


Just nu är det 15 minuter kvar på mitt sommarlov
.
Klockan är 23.45 och jag börjar känna av att skolan är på G imorgon. Det fick mig att tänka på vad jag gjort denna sommaren. Har hänt en hel del och jag är nöjd. Jag kände att sommaren 2009 skulle bli bra och det blev den. Vi börjar från vänster:

Sommarjobb i Hästveda, Barnens By:
Det finns inget bättre sätt att spendera 3 veckor än just i Barnens by. Omringad av underbara människor hela tiden. Och dessutom en hel drös med barn. Det är så man ska tillbringa sin sommar. Det blandat med massvis med bad, en massa myggor, grillkvällar, disco, bus & en himla massa tjat på dessa underbara barn. Men framför allt en massa skratt!

Misdommar i Ryd:
Min midsommar firades tillsammans med Jerryälskling och hans polare; Micke, Andreas, Eddie, Walter, Sonny & Sara. Det blev grillning, god mat, jordgubbar och glass samt en del drickande. Vi sjöng karaoke och snackade och skrattade en hel del.

Tivolirock i Kristianstad:
Dagen började med att Bea kom till mig, vi åkte och handla och sen tog vi oss till centralen. Där mötte vi Linus & vän på tåg som åkte med oss. Vännen hoppade av någonstans och sen åkte vi vidare. Det blev pizza i Kristianstad och sen gick vi till parken och såg Erik Hassle, Markus Krunegård, Afasi & Filthy och sist men inte minst; Dead by April. Vi fick deras autografer och sen åkte vi hemåt.

Sambovecka med älskling @ my place:
Mellan den 20-24 juli hade jag världens underbaraste en hel vecka för oss själva. Föräldrarna var bortresta så älskling kom och tog hand om mig. Han gjorde mig beroende av Resident Evil 5 och vi spelade detta spel hela nätterna. Vi gjorde hemmagjord glass och på kvällarna hade vi filmmys i vardagsrmmet. Måste göras om!

Fotbollsläger i Hästveda, Barnens By:
Jag kan inte lämna denna byn ifred. I början av augusti åkte pappas fotbollslag till Hästveda för att ha fotbollsläger en vecka. Jag och Bea hängde på och vi tog hand om de små liven. Det blev mycket bad och mycket fotboll. Även här mycket skratt. Vi var ungefär 8-10 vuxna och 16 kids under veckan och det kunde nog inte bli mer lyckat.

dead by april.

Idag är jag super lycklig.
Jag var och såg Dead by April. Det är kärlek. Massa kärlek. Känns alltid lite exrta just när de sjunger Losing you. Och What can I say. Och Promiese me. Och de andra!

Också fick jag ganska mycket damp på alla fjortisar som tror dem älskar bandet när de kan en låt! Ganska irriterande. Och superrockare som trycker och en massa hela tiden. Som hoppar. Irriterande.

Sådana får man faktiskt armbåga i sidan.

2 halvor

Bea äger den andra halvan där det står Daandan. <3

tittaNejmen titta vad som kommer hem till mig inom 2-3 arbetsdagar.
Lalalalala.

gief me

deja vu

Kom nyss och tänka på ett samtal mellan mig och pappa för ett tag sen;

Pappa: Vafan, har du fått ett eget halsband från SJ nu?
Jag: Va?
Pappa: Ja, men det står väl det på ditt halsband. SJ.
Jag: Jo?
Pappa: Ja, men dåså. Du åker ju en massa tåg så SJ har ju gett dig halsbandet.
Jag: Nej, pappa, det står för Sandra & Jerry!