lördag, oktober 31, 2009

lyckad fredag

Gårdagen var hur lyckad som helst.
Kasper hämtade mig vid halv6 och så körde vi till Landskrona. När vi kom dit så satt vi och jiddra ett tag och satt framför TV:n och tog det allmänt lugnt, beställde pizza och stack och hämtade den. När vi kom hem blev det någon skum film, Stan Helsing. Någon skräckparodi som var helt jäkla skruvad, but we like it. Sen gick vi en liten runda, riktigt skönt var det.

Sen såg vi en annan som jag helt glömt namnet på, den var baserad på en sann historia iaf och var ganska facinerande. Efter den filmen så "spelade" vi Intim ett spel med massa roliga frågor och så får man alternativ man ska svara på, det var sjukt kul. 100 frågor totalt! Efter de så blev det nog TV en liten stund och sen gick Jenny och Emil och la sig.

Jag och Kasper satt vakna till 4tiden, kollade TV, pratade, spelade kort. Otroligt trevligt hela kvällen. Sen vaknade vi runt 12 allihopa och jag och Jenny stack iväg och handlade bröd och dylikt, sen kom vi hem och käka frukost. Efter det degade vi bara framför TVn och tittade på Made på MTV. Runt 3 tiden körde vi hem och ja, nu är jag hemma, ska få ner ett avsnitt av Ghost Whisperer som borde kommit ur nu, sen blir det träning vid 7 tiden och sen se avsnittet av GW och sen vet jag faktiskt inte riktigt.

CHACHA BLOGGEN!