lördag, november 28, 2009

premiär; hiss&diss

.
1. Takida & Sonic Syndicate igår: Konserten var helt underbar. Om man tycker att där är känsla i Takidas låtar på skiva, i mp3 eller i ens telefon så är det ingenting jämtemot hur det är live. Känsla säger jag bara. Skulle lätt göra om det, och att vi stod längst fram gjorde bara saken ännu bättre.
2. Städat rum & garderob: Efter lååång tid av snack om att få rätt i garderoben på mitt rum så är det nu gjort. Iallafall 2/3edelar. Har en kvar men där är det mesta iordning redan. Jag skrapade fram kläder till så väl Jenny och bror.
3. Greys Anatomy: Denna serie är alltid bra om man har en stund över på kvällen som man vill ha dö på. Jag har endast 4 avsnitt kvar nu, sen har jag kommit ifatt där de är i USA nu. Serier är bra!

1. Vädert & kylan: Inte för att jag har varit ute så mycket men det är så mörkt och tråkigt. Som tur är börjar julpyntandet komma upp nu och rädda Malmö från att drunkna i mörker. vilket är otroligt skönt!
2. Lördagen är förstörd: Efter att ha vaknat lite över 12, legat och degat med Bea fram till 3 och sen därefter städat till någon gång runt 8, 9-tiden. Så känns det som att dagen bara försvunnit. Min älskade lördag bara försvann.
3. Lång tid till Julafton & Nyår: Jag vill fira jul och nyår nu. Jul - för det är så mysigt med god mat, träffa släkten och se Kalle Anka på tv kl 3. Nyår - för jag ska till Landskrona och fira med några av de bästa som finns. Tyvärr är det för lång tid dit. Och det suger!