lördag, december 05, 2009

landskrona - malmö - landskrona

Vaknade vid halv elva i morse.
Så gick vi ner och handlade grejer till att göra Morzartkulor som vi gjorde och det blev nice. Lite kladdigt dock, choklad under naglarna och typ lösnaglar, nålar och kattår i allt. Nej skämt å sido. Sen väckte vi Emil som långt om länge gick upp och sen så satte vi oss i bilden ner mot Malmö för Jenny och Emil skulle fira Jennys pappa samt fira jul där idag.

Jenny och Emil körde hem mig till Kasper så kollade vi på Tokyo Drift - som jag äntligen sett hela (bortsett från en viss Vin Diesel del som en viss Kasper inte lät mig se klart). Sen låg vi och snackade ett bra tag. Riktigt trevligt, och kul att alltid ha saker att prata om. Göras om tycker jag.

Sen vid halv åtta typ kom Jenny och Emil och hämta mig. Så körde Emil mig och Jenny hem till mig så jag hämtade upp lite grejer och så körde pappa oss till centralen sen. Så satt vi där ett bra tag innan vi kom iväg med tåget, eftersom vi missade det med någon minut bara. Så en timme satt vi där. Hahaha. Men vi hade trevligt.

Väl "hemma" i Landskrona så har vi dragit fram chips och dylikt och ser på Mamma Mia, snart blir det champange och SingStar och bara massa kul! Detta gillas vi. Så om jag mot all förmodan skulle ha läsare i Landskrona som hör underbara röster sjunga en massa så förlåt om vi stör!