söndag, december 06, 2009

so true

If you can't handle me at my worst,
you sure as hell don't deserve me at my best.

hiss & diss

.

1. Denna helgen: Allt från bilresan med pappa upp i fredags till tågresan hem idag. Skulle gärna göra om det. Lördagen var det stor tumme upp på. Vakna, göra Morzartkulor och sen en runda ner till Malmö och Kasper och sen tågresa "hem" till Landskrona och så blev det lite party där hemma med champange cider och Singstar. Verkligen sjukt trevlig dag. Sen julbaket idag blev också riktigt lyckat och trevligt.
2. Två veckor kvar till lov: Två veckor kvar tills vinterlovet, vilket betyder att det bara är tio skoldagar kvar. Vilket är otroligt skönt, känns som det behövs ett lov med julafton och nyår. Jag längtar.
3. Spotify: Ja, jag älskar spotify. Helt otrolig uppfinning. We like it. Här har ni förresten min jullista. Enjoy it!

.
1. Kylan
: Kylan här är bitande fan. På så kort tid. Igår när jag och Jenny gick hem ifrån centralen i Landskrona hade man kunnat gå i tjocktröja, men idag när jag väntade på tåget hade jag velat ha en tjocktröja till!
2. Uppdateringar och dylikt: Ja, uppdateringar till datorn och massa virussökningar som tvungen ska ske när man sitter vid datorn är kasst! Dislike!
3. Männiksor i allmänhet: Har ingen större lust att gå in på det för det gör mig bara ledsen och besviken och jag mår bra just nu, men måste helt enkelt dissa det bara.