tisdag, december 29, 2009

årets omgivning

Årets bästa kompis: Beatch.
Efter ett år fullt med förändringar (i mig och runt om mig) och konstiga händelser så har du funnits kvar hela vägen och alltid velat mitt bästa. Du har skällt på mig när du tyckt jag gjort något fel, kompromissat med mig när vi mött svåra saker tillsammans, gett mig råd när det känns som världen rasat och skrattat med mig åt de mest knäppa grejer som hänt under året. Vi lever i symbios och jag älskar dig!


Årets återkomling: Jenny.
Efter några år av krig så har vi nu vapenvila. Och det är nog ännu bättre än vapenvila, vi har hittat tillbaka till varandra fullt ut och jag älskar det. Har saknat dig min kärevän! Och nu helt plötsligt ska vi inleda nya året tillsammans. Love it! Du har alltid funnits där, även om vi hållt kontakt eller inte, så har du alltid varit där på något sätt.

Årets snyggaste kille: Richard.
72mil bort och en av mina närmaste vänner ändå. Jag saknar denna människan otroligt och hoppas att kunna ses snart. Det är mer än två år sen sist, men det tas som det kommer. Du betyder och har alltid gjort det, utan tvekan!

Årets snyggaste tjej: Therése.
Inte bara årets snyggaste utan även en vän jag önskar jag fått mer tid med. Thess är en utav mina bästa vänner men detta året har varit väldigt upp och ner för vår del. Året som kommer tar vi båda studenten och då tar inte skolan lika mycket tid så förhoppningsvis kan vi hitta mer tid till varandra då, för skolan är nog det som är mest ivägen för oss.

Årets mest omtänksamma: Linus.
Människan har bokstavligt talat funnits där alltid och lyssnat, kommit med råd, gjort spellistor på spotify och bara funnits! Du betyder så så så mycket att jag inte riktigt tror du fattar hur mycket alltid.

Årets mest saknade vän: Elin.
Min barndomsvän, min älskade barndomsvän. Min första vän här i livet. Jag saknar dig. Vi går in på vårt 19:e år tillsammans och vi ses knappt längre, jag tycker 2010 ska ändra på det för det gör ont i mig när jag tänker på hur kul vi har tillsammans och hur vettiga samtal vi brukar ha. I miss you miss you miss you!

Årets roligaste: Herkules, även kallas Martin.
Vi har pratat i några år, men jag tror faktiskt det var iår vi "fann" varandra. Så otrolig humor, man måste älska den och jag önskar vi träffats mer nu innan du åker in i lumpen. I will really miss you.