söndag, januari 31, 2010

hiss & diss

.
1. Lugn helg: Det har varit otroligt skönt med en helg att bara slappa på, först myskväll med mamma och pappa i fredags, träffa Jenny igår och såg även fotboll på kvällen, och idag inte gjort ett piss.
2. Körskolan: Det är riktigt skönt att ha kommit igång med körningen nu, dock synd med så mycket snö och liknande på vägarna. Men det är skönt att få köra!
3. Omgivningen: Allting känns bra runt mig nu, inga tjaffs eller misstankar någonstans. Det känns väldigt skönt måste jag säga. I love you all!


1. Vädert & kylan: Det har varit kallt länge, det är kallt just nu och det kommer hålla i sig ett bra tag till. Jag vill inte mer, jag vill ha vår!
2. Dagen: Det har känts som att något ska gå fel eller liknande hela dagen, jag har haft en dålig känsla, har den fortfarande - får hoppas jag bara inbillar mig eller något. Allt annat känns så bra runt mig nu!
3. Häftmassa: Jag berättade som sagt om min lilla incident med planscherna här om mogrgonen. Det är häftmassans fel, så därför ska jag i veckan iväg och köpa riktiga ramar hade jag tänk, ska göra om på väggarna i rummet.

Inga kommentarer: