tisdag, februari 16, 2010

16 februari

Inne på min 3e vakna timme idag.
Vaknade vid 7 för att övningsköra kl 8 idag. Det gick bra, och nu sitter jag här, ska snart ha en lektion. Sen ska jag skriva klart massa arbeten under dagen. Och sen har jag idrott runt kl 3, men det är teori idag så det är på skolan.

Skulle egentligen stuckit till Rönnen idag med Tess under min håltimme, men det blir inte av då jag måste skriva klart arbeten, så vi får helt enkelt ta det en annan dag.

Efter idrotten ska jag nog ta och plocka undan lite här, har massa spel och skit framme och sen blir det käk och om jag inte har helt fel för mig ska jag träff Bea ikväll, känns som evigheter sen! Vi ska fixa hennes blogg som ballat ur totalt. Jag har ingen aning om vad problemet är så får kanske bygga om den helt. Vi får se. Nu blir det skula och sååådant.

Inga kommentarer: