lördag, februari 27, 2010

27 februari

Dagen började med en fotbollsmatch på Kulladal.
Min bror och hans lag spelade en träningsmatch mot Kvarnbys U-lag. En bunke 94:or mot ett gäng 90:or, och det blev 3-1 till Kvarnby tyvärr. Men bra match. Sen åkte vi iväg till mormor och jag fick övningsköra, jag och mamma åkte och handalde sen mötte vi papa hos mormor och morfar och satt och prata ett tag.

Jag fick en spelare till min ipod igår av pappa, sådan man sätter ipod:en i så spelar den musik rakt ut. Den kommer användas väl i vår och sommar. Helt underbara dagar kommer det bli med hjälp av den.

När vi kom hem så mötte Bea oss precis hemma vid oss och vi gjorde Tacos med mamma sen åt vi och så, jag och Bea nörda oss med Sims ett tag och runt halv9 behövde Thess rata lite så vi stack bort till lugnet och var där med henne i en timme typ och sen gick vi alla tre hit hem för att se Barcamatchen, som slutade 2-1 till Barca! Kärlek på det! Vi tjejer fjollade ett bra tag tills Thess blev så trött så hon totalsomna i min säng. Tjejerna lämnade mig och nu blir det Sims en stund sen nanna sängen.

Inga kommentarer: