måndag, februari 15, 2010

gäsp

Har sovit äckligt gott inatt men skulle ändå inte banga på att sova ännu mer.
Igår vart det att vakna och sen nästan direkt iväg till mormor och morfar för att övningsköra. Körde i ungefär en timme och sen stack vi tillbaka till mormor och morfar och fikade och satt och snackade en massa.

Kom hem och käkade och degade en stund. Gjorde mig iordning och runt 6tiden kom Kasper och hämtade mig. Körde och köpte varm choklad och kanelsnäcka och sen körde vi iväg till Sibbarp och gick en runda. Sen åkte vi hem till Kasper och tog det allmänt lugnt och såg Atletico Madrid - Barcelona som tyvärr resulterade i förlust för Barca. Mysigt avslut på kvällen iallafall.

Var hemma runt halv tolv sen pratade jag med Thess ett tag. Sen blev det att sova. Och ja, nu har jag sovit klart och sitter i skolan, och i brist på annat så skriver jag här. Är måttligt trött typ. Ikväll blir det träning, och annars idag händer inte så mycket mer än skola.

Inga kommentarer: