lördag, februari 13, 2010

nattknarkare

Godmorgon eller godmiddag eller whatever.
Har varit vaken 4 timmar men ja. Ska strax träna hade jag tänkt sen får man se vad dagen bjuder på.

Anledningen till att jag drog upp bloggen nu var att det hände världens grej inatt. Jag kom hem från Pandora och min lilla biovistelse, och efter en stund gick jag och la mig. Somnade fort och hur skönt som helst. Men bara en timme senare vaknade jag av en dröm.
Drömde att jag hade sådan känsla att jag var gravid, så jag köpte ett gravtest och tog det. Testet visade positivt och precis när jag ser att det är positivt så vaknar jag, sätter mig upp fort som fan i sängen och får sådan "aha-upplevelse". Jag hade glömt ta min minipilla innan jag somna! Så det var bara att traska upp ut sängen och ta en tablett.

Jag undrar om jag vaknde för jag på något sätt visste att jag inte tagit den, eller om det var av ren slump. Jag tror dock på att det undermedvetna existerar så jag är tacksam för att vakna mitt i natten av att jag har glömt en sådan sak - för det är faktiskt viktigt.

Inga kommentarer: