torsdag, februari 25, 2010

termometer

x

Rykande.
Lovet och veckorna i mars:
Helt underbart med lov. Välbehövt, även om jag varit mestadels sjuk. Jag har behövt detta och jag tackar för det. Och veckorna som kommer nu kommer bjuda på fina helger. Kellykonsert med Bea, tjejkväll med brudarna, TheStudio med Jenny & Mattis, en hel födelsedagshelg för mig och sen lov igen.

Hett.
Familj & vänner:
Min familj och mina vänner är det bästa i min värld. Dock hamnar de på Hett av den anledning att veckorna i mars involverar alla som finns här bland familj och vänner. Annars hade ni helt klart legat på Rykande hela högen.

Varmt.
Högskoleansökningar
:
Efter att ha suttit helt uppslukad av alla möjliga kurser det finns att läsa har jag valt två st som jag håller på med ansökningslappar till. Väntar även på personbevis och ska hitta någon snygg bild på mig att skicka med, samt samla in lite arbetsbevis grejs från både MFF och Kollo.

Ljummet.
Singellivet
:
Efter att först ha haft ett förhållande med J på distans tog det ett tag innan jag gav mig in i ett förhållande med K. Allt på ett år, så kändes det nog som att jag behöver ett tag som singel

Svalt.
Väntan på besked om X antal jobb
:
Det är jobbigt att gå och vänta, jag hoppar till så fort det kommer in något i min mailbox. Jag behöver svar, blir lite smått galen här hemma.

Kallt.
Min vän Martin i lumpen!
Nu när min vän är hemma under veckan inser jag hur mycket jag faktiskt saknar honom. Han ska vara hemma, inte i Halmstad. Även om jag är superglad för hans skull så saknar jag att prata massa grejs varje kväll och alltid ha nära till råd och massa skratt!

Kyligt.
Envisa förkylningar
:
Inne på exakt en veckas förkylning nu. Och den verkar inte ge sig. Anledningen till att den är så lågt placerad är att den vägrar ge sig. Vilket resulterar i att jag inte vågar träna fast folk säger att det är okej. Jag vet att mina förkylningar bara håller i sig mer om jag anstänger mig och jag vill bli av med denna helt!

Fruset.
Vädert
:
Behöver jag säga mer än snö, slask och slabb!? Jag hatar detta vädert, vill liksom ha vår nu! Jag vill fylla år när det är vår och inte vinter. Vill inte fylla år bland snö! Vill fylla år i ett blomstrande Malmö!

Inga kommentarer: