onsdag, mars 10, 2010

10 mars

Denna dagen har varit lång.
Har nu varit vaken i 18 timmar, och det blir sängen för min del när som helst känner jag. Vaknade halv 6 imorse och åkte med pappa till Göteborg, behövde det kände jag, älskar att åka med pappa, det ger mig något lugn på något sätt. Dock lyckades jag missa två körlektioner, men det var faktiskt värt det. Vi åkte upp och var på en mässa, Underhållsmässan, gå in och kolla ifall ni vill.

Kom hem ifrån Göteborg runt 6 och sen åkte vi till Oxie och kollade på brors match, frös ihjäl mig, riktigt kallt. Kom hem vid halv elva kanske och nu ser jag tv bara, ska sova när som helst. är så gryyymt trött.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med mysiga pyjamas byxor, mysig sovtröja och ännu mysigare tjocktröja. Min nya favorit att sitta i på kvällarna. Och sen ett duntäcke över det + 6 st kuddar. Det kan inte bli bättre så;
x

Inga kommentarer: