fredag, mars 26, 2010

beeeea skriver

Tjenare, Beatch här ;D
Idag fyller min älskling 19 :D Sandra du behöver inte bli avis för det är dig jag menar :D<3
Dagen har varit underbart braau! Ska inte dra allt jag gjort, kan börja när jag kom hit vid tre ^^
Så fort jag gick innanför dörren så hörde man Per (Sandras pappa) BEA, KOLLA VAD JAG HAR KÖPT!!!! Gick till hans dator och kollade på skärmen och han hade köpt en ny leksak, en bil. Chrystler någonting xD Haha snygg som faaasiken var den!
Men jaja, dagen handlar om Sandrush. <3
Vi stack till Sofia som fixade Sandras naglar (hon gör det för 200 kronor, vill ni ha prata med Sandra så pratar hon med Sofia!) Det tar typ två timmar ^^
Sen åt vid goood hemmalagad korvstroganoff och ris! <3
Efter det, och nu kommer finalen, LASERDOME I EN FUCKING TIMME!! Fyyy fan vad kuul och fy faaan vad man blir svettig! Thulin och Litza mötte upp oss där! Och dem var också ganska svettiga :p Men ja, jag och Sandra spöade skiten ur dem ;D haha (a)
Men nu är Sandra klar i duschen och det är min tuur ! Och tro mig, det behövs!
Peace out!
Beatrix "Beatch" Björk

Oh jusste, höll ju nästan på att glömma det :$

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TAAAAAAAANT!
Jag älskar dig över allt!

Inga kommentarer: