onsdag, mars 03, 2010

bloggtorka?

Jag känner mig inte alls lika engagerad i bloggen som i januari och februari.
Jag har ingen aning om varför men jag kämpar på med att skriva. Eftersom jag lovat mig själv att skriva varje dag så försöker jag hålla det, eftersom jag gärna vill kunna gå tillbaka och läsa i framtiden, samt att jag längre fram i livet vill att mina barn och andra barn som kommer finnas runt mig ska kunna se hur det var för mig när jag var yngre.

Hur som helst så försöker jag hitta motivation till att skriva mer och jag tror att denna månaden kommer bjuda på det när jag har en massa mysiga och bra kvällar och dagar framför mig. Bara denna helgen så kommer jag få en heldag med Jenny på fredag och mot kvällen blir det helkväll med lillebror, med någon bra film och gottis, under lördag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag och lillebror ska hålla i någon träningsmatch med 99orna och sen på söndag blir det Danmark och Kelly Clarkson med Bea. Jag ska även försöka klippa mig och färga håret, före och efter bilder lär komma.

Imorgon är det skola som gäller, vill även ha en klipptid imorgon också.
I värsta fall så får jag väl en på fredag, tycker bara det blir tråkigt ifall Jenny ska sitta och vänta på min klippning. Ska försöka hitta lite tider för att träna, känns som jag vill satsa ännu mer på träningen än vad jag gör för tillfället, funderar på att öka träningen till 5 dagar i veckan, frågan är bara vilka 5 dagar jag hade tänkt välja.

Nu känns det som att jag ordbajsar i stora mängder bara för att, men det kan väl behövas ibland?

Träningen gick bra ikväll, även om det inte blev så mycket gymmande eftersom jag hade en övningskörningstid bokad då jag brukar träna på onsdagar, så blev cirkuspirkus en halvtimmes gym och sen dans med Bea & Thulin.

Nu blir det sova för min del, har börjat bry mig extra mycket om sömnen då jag känner att jag behöver det. Så det är i säng innan tolv nu mera då jag varit dålig med det förr. Vilket har resulterat i att jag får svårt att somna och att jag sover oroligt och att jag har super svårt att komma upp på morgonen. Hela veckan har jag varit super pigg på morgonen, bara på grund av någon extra timme sömn. Natti!

Inga kommentarer: