torsdag, mars 04, 2010

färgning av håret

x

Idag var då dagen då jag skulle färga håret. Och det gjorde jag också, dock blev det inte sådär, suuuper röd färg som jag hoppades på, så nästa gång det ska färgas något hår gör jag det hos en frisörska!


Bea is working on my haaair.


Min fina mohawk som Bea så generöst gjorde åt mig.
x
Anyhow för att komma till saken så färgade jag även underhåret på Bea, som slutade i typ, inget resultat alls. Men när jag skulle skölja ur det så fick Bea ligga över toasitsen med huvudet över badkarskanten så jag kunde spola. Men när jag skulle spola sidan som var längst ifrån mig så nådde jag mig inte och jag hade för ont i ryggen för att böja mig över så jag satte mig gränsle över henne och tvättade ur håret. Bea skrattade bara! Jag förstår inte riktigt varför..

Inga kommentarer: