tisdag, mars 16, 2010

hej världen

Jag känner att det blivit mest bilder och videos här senaste tiden.
Jag har känt mig himla kreativ, och gör det fortfarande så lär nog inte sluta med en massa bilder och dylikt. Känner att jag behöver uppdatera lite här om vad som hänt senaste tiden.

I fredags var det ju tjejkväll, hur lyckad som helst och vi hann knappt avsluta kvällen innan vi började prata om nästa gång vi skulle ses igen allihop, vi pratade även om att åka till Ullared tillsammans. Underbart tjejgäng som jag känner mig hemma i. Love!

I lördags skulle jag, Jenny och Mattis ha åkt till The Studio, och det gjorde vi också men vi fick inte fotografera eftersom Mattis är under 18 och hennes mamma inte var med. Men det löste vi så smart så; jag har ju systemkamera så vi bokade lokalen i källarn och satte igång med att fotografera. Kommer nog upp bilder under dagen.

I söndags hjälpte jag pappa med 99orna på för/eftermiddagen och sen under kvällen så firade vi pappa som fyllde år. Väldigt lyckad helg enligt mig själv.

Denna veckan blir fet mycket fokusering på körskolegrejer då det är halka på fredag för min del och en massa teori ska vi plugga tycker jag!

Inga kommentarer: