tisdag, mars 09, 2010

tillökning i bloggvärlden

x

Idag hände det!
Jag satte mig ner och fick ihop en blogg till min bror, som jag hoppas han kommer använda flitigt. Jag tror dock jag har mer ideer till honom än vad han själv har. Har fullt med ideer, och han vet inte ens hälften av allt man kan göra i bloggen. Tror jag får ha en liten lektion med honom.

Jag hoppas det blir en fotbollsblogg i stora drag, där han aktivt skriver om sitt fotbollsliv. Och jag vet att min bror läser så jag ska definera vad "aktivt" betyder i bloggvärlden; du skriver om ditt liv så pass att en människa som aldrig träffat dig känner dig genom att läsa bloggen. Så lillebror, vi vill ha massa bilder och videos på snygga räddningar, lovar att fota dig massa.

Hoppas ni gillar layouten, i did it.

Inga kommentarer: