torsdag, april 08, 2010

sumo telemarketing

Dagen har varit seg i största allmänhet hittils.
Jag har huvudvärk så jag dör, men jag har klarat mig genom dagen utan tabletter och skit. Hade två lektioner och sen satt jag ute med Thulin & Joakim och snackade ett tag.

Ikväll ska jag på arbetsintervju/utbildning.
Sumo Telemarketing AB, alltså ska jag vara telefonförsäljare. Får se vad det blir av det, om det är något kul eller inte, men jag trivs med att arbeta runt människor så det ska nog inte vara några som helst problem.

Imorgon är det uuunderbara fredag.
Och då kommer min Beabby hem. Saknar saknar saknar. Hoppas hon kan leka på lördagkväll och se El Classico eftersom det ser ut som att jag inte kan ta mig upp till LA och kolla där. Vi ska fira min mosters sambo på dagen som fyller 45.

Inga kommentarer: