fredag, maj 07, 2010

i sometimes wonder if my parents ever thinks "my child is a retard"

X

Rubriken stämmer så grymt mycket.

Jag menar som igår t.ex. när jag höll på med alla dem där "hav, ärta, lada, springa, bil, snö, penna" skämten som man ska ändra till engelska och säga snabbt. Jag dog av garv medans mina föräldrar mest bara tittade på mig. Dem skrattade men jag låg nästan på golvet och total skaka av skrattattacker.

Jag håller på med massa sådana knäppa grejer.
Jag och Bea gjorde en "vi ville bara säga godnatt" dans och dansa can-can eller något. Jag har skumma frisyrer som pappa kallar mig lilla My för. Jag och Bea sitter och sjunger Another one bites the dust som meditationsmän i vår hall, vi dansar till Cotton eyed joe på Lidls parkering i Höör och gud vet vad. Jag gör en massa andra knäppa grejer.

Mamma, pappa, om ni läser, och kommer på något kul jag gjort, kommentera det!

Inga kommentarer: