tisdag, maj 18, 2010

im so got damn funny

x

En kille på facebook la upp bilden överst på fejan idag.
Jag dog lite och kunde inte låta bli att kommentera det. Dock stör jag mig otroligt mycket på en sak. Jag menar, come on, alla vet att Messi inte ens vill spela för Real Madrid, det har han själv gått ut i press och sagt. Klicka på bilden underst och se själva. Det är ju bara patetiskt av ett stort lag som Madrid att ens försöka få en spelare som helt och hållet gett sitt hjärta till Barcelona. Att ens sitta och redigera bilder och drömma om Messi när han själv gått ut och sagt att han inte kan tänka sig att spela i Real Madrid, eller något annat lag för den delen. Jag är jävligt stolt över att ha världens bästa fotbollsspelare i mitt lag, och ännu stoltare över att han inte vill lämna laget. Det är precis därför jag tar upp detta.

(Och ja, jag skäms för att ha Real Madrid märket i min blogg)

Inga kommentarer: