måndag, maj 10, 2010

pluuuuuuugg

Jag pallar inte mer plugg!
Danska, projektarbete, teknisk psykologi .. Jag vill bli klar. Mindre än en månad tillstudenten. allting är klat för mig. Klänning, skor, plakat, bil, inbjudningar, mat till mottagning, utgång senare på kvällen. Rubbet. Det är sjukt irriterande att inte vara dääär än.

Innan det ens är i närheten av studentdagen, 4e juni så ska jag passa lägenhet i Landskrona med världens finaste Mathilda denna helgen. En underbar Jerry ska komma hit helgen efter det antagligen. Och helgen efter det är det heldag med Jenny antagligen på lördagen där med Kuddkrig på Gustav som avslut och söndagen är det morsdag så ska antagligen bjuda med mammis på Sex and The City 2. Måndagen 31e maj är det Tysklandresa med Jenny, Emil, Jennys Mormor, Annica, Kasper och Joakim.

Och seeeeeen är det spexvecka och 4 dagar till studenten. Fullspeckat hela vägen fram och jag älskar det, samtidigt som det känns som liiite för länge.

Inga kommentarer: