onsdag, maj 26, 2010

telefonsamtal som håller på att ta slut

Efter otaliga försök att lägga på från Beas håll äger denna konversation rum:

Bea: .. men du! Jag måste verkligen lägga på nu. För jag måste hinna packa min väska till skolan, läsa igenom det där och ..
Sandra: Du stop! Vet du vad, om du fortsätter det där kommer jag hinna hitta någonting nytt att prata om, och så måste du gå igenom en gång till efter det varför du måste lägga på, och så kommer jag få tid att hitta mer nya saker att prata om och efter det kommer du behöva berätta än en gång varför du måååste lägga på nu and so on and so on.

Bea börjar diskutera någonting om att lägga på igen och blablabla, vi hittar även nya saker att prata om, t.ex. Egoinas konversation med sin chef. Och precis när jag ska stänga ner Egoinas blogg ser jag en bild och dör av garv. Bea försöker nu igen lägga på, men det är försent!

Sandra: HAHAH vet du vad jag såg nyss!?
Bea en aning trött på mig: Neej?
Sandra: En bild! På en kille som sitter i en stol och så på bordet stod en get och killen sitter och tittar geten i röven! HAHAHAHAHAH
Bea: Alltså du har verkligen SJUK humor.
Sandra: Men det var ju skit kul! Skratta då!
Bea: Ja du har SJUUUK humor.
Sandra fattar att Bea refererar till att hon är sjuk: HAHA DU ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG.
Bea: Det var ju kul!

Sandra dör av garv och hosta i flera minuter.

Bea: Men nu måste jag faktisk göra mig iordning.

Och tillsist verkar det väldigt lätt för Sandra att lägga på.

Sandra: Okej, pussahaj!
Bea: Pusshaj!

Inga kommentarer: