tisdag, juni 01, 2010

3 dagar kvar

Om tre dagar är jag fri.
Jag tar studenten. Jag har längtat hur mycket som helst. Samtidigt har det gått så sjukt fort att man undrar var tiden tog vägen. För tre år sen gick jag in i ett okänt klassrum bland en massa okända människor, om tre dagar ska jag vänja mig vid att inte träffa dem varje dag.

Människor jag kommer sakna.
Även om min klass inte haft världens bästa sammanhållning så har vi haft kul ihop. Vi har klarat att vara en klass på lite under 20 brudar hur bra som helst, mycket bättre än jag vågade gissa när jag steg in i det där klassrummet i augusti 2007.

Plötsligt är det tre år senare och 2010.
Jag av alla människor ska klä mig i vit klänning. Bara dem två orden går inte ihop. Kläder som är vita sitter sällan på min kropp, och klänning samma sak. Mycket sällan. Jag ska bära hatt, men en mycket vacker sådan så det kan vi tillåta tycker jag. Och att jag sen ska vara totalt överlycklig och galen är en vardaglig sak som bara kommer skruvas upp några steg denna dagen.

Inga kommentarer: