fredag, juni 11, 2010

laddad incident

Hahah, veckans händelse skedde idag.
Jag sov hos Jenny eftersom vi varit på Center Syd och handlat lite. Sen åkte vi upp till Landskrona tillsammans och jag sov där. När vi precis gått och lagt oss så kommer Jenny ut i hallen efter ett tag, och ställer sig och tittar på sin fot och skrattar. Jag frågar vad hon sysslar med, och då säger hon att hon trampa på något. Plötsligt började hon skrattgråta. Jag visste inte riktigt vad som hände, men satt kvar i min soffa i vardagsrummet. Plötsligt nästan skriker Jenny att det pissar blod från foten, i västa chocken, och då ser jag att det bara rinner blod från foten och ett sår, det slutar inte. då har Jenny lyckats trampa på en laddare som låg uppåtvänd inne i hennes och Emils sovrum. Det sluta med att vi båda satt på hallgolvet, torka blod och skratta åt händelsen!

Inga kommentarer: