lördag, juni 05, 2010

studenten, 4 juni 2010

x Kvällen var helt underbar.
Jag önskar varenda en av alla människor som firade mig igår ett stort tack! Ni gjorde dagen helt underbar och oförglömlig. Denna dagen är ett minne som jag alltid kommer ha med mig, en av dem största dagarna i mitt liv med andra ord. Jag fick helt underbara nya minnen, skrattade mycket och fick otroligt fina presenter. Det finns inte ord nog att tacka er alla!
x
Dagen började självklart med champangefrukost hos Thulin
.
Vår mentor Jenny höll ett tal och delade ut lite presenter. Sen åt vi fruktsallad och satt och hade det trevligt bara. Sen kom det lite bilar och hämtade oss för att köra oss till skolan där vi tog studentfoto. Sen var vi lediga ett tag, gick en runda på stan och sen sprang vi runt i skolan och samlade ihop texter i mössorna. Sen blev det mat i skolan och en massa tal och så vidare, och så vidare.
x
Runt två tiden var det utspark.
Jag har aldrig i mitt liv känt sådan adrenalinkick. Det är en speciell känsla som inte kan beskrivas, att stå och vänta på att få spring ut och se hela folkmassan stå och heja på en. Efter utsparken åkte jag, bror, Bea, Jenny, Emil och Hannes runt i bild med högmusik. Vi fick först leta efter flaket, men hittade det tillsist och körde efter det.
x
Efter detta blev det att åka hem till gästerna som väntade.
Fick öppna presenter och hälsa på alla. Blev mycket kramande igår. Sen droppade bara fler och fler gäster in en efter en, vi var som mest 35 personer har jag för mig och mitt i allting fick jag en helt underbar överraskning. Jennys mamma, Veronica kom! Hade bjudit henne, men hon sa hon inte kunde komma, men se det gjorde hon ändå och jag är otroligt glad för det! Tacktacktack!
Kvällen fortsatte med att sitta och prata, ha allmänt trevligt, ta en massa bilder och skratta. Jag hade så otroligt trevligt nere i lokalen att det finns inte. Skulle lätt göra om hela dagen
x
När klockan närmade sig elva drog vi oss till Crown.
Dem var försenade med öppningen för DJ:n var försenad så vi kom in gratis, långt om länge. Väl inne hade vi nästan hela stället för oss själva, dansgolv, bar, rubbet. Vi dansade en massa och till sist kom det lite mer folk. Philip och Jennifer skulle ta halv3 bussen hem och stack och åt, Jenny och Emil följde med medans jag, Thess, Virre och Joakim stanande kvar ett bra tack och hade otroligt trevligt.
x
Som jag började inlägget med:
Tack så hemskt mycket alla som var med. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt. Ni är underbara!

1 kommentar:

Mamsen sa...

Det var bara roligt att göra något speciellt på en speciell dag för en mycket speciell och högt älskad dotter!

Lycka till i fortsättningen!