måndag, juli 26, 2010

26 juli

Vaknade imorse och lagade en rejäl frukost.
Var sjukt hungrig när jag vaknade så det passade bra, blev äggröra och bacon. Sen satte jag igång direkt med att sortera i garderoben. Mot kvällen kom Bea och vi impulsbestämde oss för en rejäl tjejkväll - med andra ord kom Thulin och Thess förbi. Två brudar som jag känner att jag missat mycket tid med senaste månaderna. Sjukt skönt att umgås utan att tänka en massa och bara vara.

Vi spelade tjejsnack, ali baba och min pojkvän.
Detta utlöste även massa skratt och roliga samtal. Jag har saknat sådant, och jag älskar sådana kvällar. Det lär bli flera sådana och nästa gång kör vi på att spela Guitar Hero, får bli när jag har fått ordning på mitt rum, eller får vi tjata lite på Thulin om grillning hemma hos henne.

Idag har det i övrigt varit lite upp och ner.
Jag försöker bry mig en massa, och enligt dig blir det bara fel. Det är tyvärr så att jag inte klarar att se dig eller honom skada dig mer. Du är en för underbar människa för att behöva ta det och jag har försökt få dig att inse det. Men det blir kanske en 2006-repris. Tyvärr måste jag säga. För senaste tiden har allting känts otroligt bra. Men som sagt, jag klarar inte att se dig gå igenom en sådan sak. Inte du av alla människor.

Inga kommentarer: