torsdag, juli 29, 2010

hiss & diss

Det var ett jäkla bra tag sedan man körde en hiss & diss.
Så vi får väl ta och göra det igen, och försöka hålla igång det med en gång i veckan. Men iallafall - here it goes:


1. Byta rum:
Utan tvekan det bästa just nu. Jag ska få ett rött rum, jag menar, kolla bloggen bara - rött rött rött. Allting ska gå i rött, svart och vitt. Ni är inte förvånade. I know.
2. Bloggflyt: Jag skriver som aldrig förr, om detta beror på inspiration eller att jag har tråkigt vet jag inte, men jag antar att det är inspiration.
3. Helgen: Jag får sällskap i helgen, Jerry tittar ner till Malmö, och ska bli otroligt skönt. Min kusin fyller 15 så det blir även kalas för honom på lördag, som ni redan vet från "Veckans schema".


1. Malmö och övriga städer i Skåne: Man kan tyvärr inte älska sin stad och sitt län alla gånger. Jag tycker att folket här har blivit alldeles för dryga och småaktiga. Och framför allt falska tyvärr, jag vet inte riktigt var det kom ifrån men skulle uppskatta om det försvann igen.
2. Pengabrist: Ja, men vilken f.d. student utan jobb är inte det, så jag bör egentligen inte klaga.
3. Sommarn går sakta mot sitt slut: På ett sätt är det skönt, men samtidigt väldigt tråkigt, jag känner inte att jag fått gjort allt som jag ville, men hösten är nääästan lika underbar som sommarn faktiskt.

Inga kommentarer: