söndag, juli 18, 2010

högskola och framtid

Kom hem från Jerry idag.
Stormtrivs verkligen där uppe, med honom och alla människor, helt annorlunda här. Det händer grejer hela tiden, och jag älskar det. Det är inget krångel hit och dit som här och det är det som uppskattas rejält när man är där.

Var hemma runt 21-tiden och satte mig med högskole grejer, sökte in på nya linjer eftersom det gick rätt åt skogen med dem andra linjerna jag sökte. Har ju kvar Eslöv linjerna men det känns lite si så där att pendla varje dag och så vidare när det inte är en rejäl kurs. Så nu har jag sökt 4st distans linjer som kommer pågå vissa veckor. Dessa linjerna är bara saker som jag är intresserad av, tror det kommer bli riktigt skoj att läsa dem ifall jag kommer in, här är dem iaf:

Kriminologi
Människa och samhälle
Missbruk, beroende och psykisk ohälsa
Ungdomar, identiteter och drogkulturer

Jag sökte även till en kurs i Matte B som jag total faila i gymnasiet.
Så; Gör om - gör rätt Olsson. Det är inte svårare än så helt enkelt. Förhoppningsvis lyckas jag hitta ett jobb också, jag känner att det behövs, känns otroligt konstigt att inte veta vad som händer i framtiden nu när man inte har någon obligatorisk skola att återgå till efter sitt lilla sommarlov.

Inga kommentarer: