söndag, juli 04, 2010

straight back to malmö

Idag har vi bara tagit det lugnt.
Jag åkte hem runt halv 7 efter att ha varit en runda i ett ganska stängt Karlshamn i jakt på nya skor, eftersom Jerry förstörde sina på Paintballen. Men inget var öppet. Sen åkte jag hem, tågresan tog 2 och en halv timme, och jag var utan musik, hela vägen. Hade dock en låt i huvudet, hela vägen, som jag hörde i bilen.


Var hemma runt 9 och drog ihopa lite grönsaker att äta.
Sen nu kollar jag på ett NCIS avsnitt, skulle spelat Final Fantasy som jag fick med hem av Jerry, men min kontroll hade inte batterier. Men sen påminde Jerry mig om att ett av dem var till PS2 så ska dra igång det strax hade jag tänkt.

Imorgon blir det att träna, plugga och sen ta det lugnt, troligtvis spela, enligt Jerry så totalfastnar man för storyn i spelet!

Inga kommentarer: