fredag, juli 02, 2010

termometer

x

Rykande.
Sommaren:
Vädert är helt underbart! Förstår inte att folk klagar över att det är för varmt, jag älskar detta värdert. Grillning, vänner, dricka gott, hög musik på stranden, sena kvällar och allmänt bara njuta av allt. Vi älskar't!

Hett.
Helgen:
Idag bär det av till Barnens By för att överraska Bea, det är hett, men något som gör helgen hetare är att i Hästveda hämtar Jerry upp mig så ska vi hem till honom efter Barnens By och imorgon blir det Paintball Hur grymt som helst!

Varmt.
Högskoleansökningar
:
Högskoleansökningarna hamnar på "Varmt" igen, precis som sist, men denna gången på grund av att det snart är dags att ta reda på om man kommer in eller inte. Beskedet bör komma någon gång i dessa två veckorna framåt.

Ljummet.
Mitt hår
:
Jag vet inte redigt om jag tycker om mitt hår just nu eller inte. Kan göra massa frisyrer och allt, men det är inte som det brukar, slingorna är iaf nice, hah.

Svalt.
Långsinta människor
:
Jag är omringad av långsinta människor och det är så tråkigt. Tyvärr får man stå ut med det, för i grund och botten är det underbara människor, alla har sina bra och dåliga sidor och när större delen av en människa är bra sidor måste man som en bra vän stå ut med de sämre. Tyvärr har jag nyligen fått ge upp en vän p.g.a långsinthet, det blev för mycket för mig.

Kallt.
Malmö.
Tyvärr och åter igen tyvärr så tycker jag att Malmö blivit en sämre stad än den bruka vara. Folket är inte som förr och det är något som är jäkligt synd. Jag brukade älska denna stan, varje cm av den, fanns alltid saker att göra, men nu är majoriteten instängda människor, tyvärr.

Kyligt.
Bea är på kollo - lillebror lämnar på onsdag
:
Två av mina favorit människor är ifrån mig i perioder i sommar, just nu är Bea på kollo, kommer hem på onsdag, men redan på torsdag åker lillebror! Och Bea kommer åka iväg igen. Ganska tråkigt men, man får stå ut. Blir mer tid till hösten.

Fruset.
Arbetsförmedlingen
:
Det finns inga jobb. Jag är lite trött på det, men man får fortsätta kämpa med det.

Inga kommentarer: