tisdag, augusti 03, 2010

AMEN TJENA VÄRLDEN

HEJ!

Jag mår bra. Men jag är fortfarande sne i huvudet. Men idag kan jag dricka utan att sagla ner mig själv, jag kan vissla och jag kan stänga mitt högra öga utan att kämpa som en åsna. Mina kortison tabletter är för tillfället mina bästa vänner och jag vill bara kunna le normalt nu igen.

Så Gud (ja, man måste skriva Gud med stort G för han är helig o.s.v. även om man inte är troende. På tal om det, hur gör man då när man ska skriva herregud? Måste man skriva herreGud då? Det blir ju jätte förvirrande. Jag är ju inte troende så jag vet inte varför jag följer den här reglen. Det var min lärare på låg - och mellanstadiet som lärde mig det. Jag har extrema men för livet nu). Men iallafall - så Gud - snälla ge mig tillbaka min muskulatur i höger ansiktshalva för jag behöver den för att posa till bilder. Wääh.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj det låter allvarligt med ansiktsförlamning. Tur att du fått tabletter som ska hjälpa. Krya på söta kusin! Kram Nina

The girl with no name sa...

jag har en röv