söndag, augusti 08, 2010

BIG NO-NO!

Eftersom jag inte riktigt har tillräckligt med tid så blir det bara en diss idag.
Alla vet liksom att jag hissar tiden som kommer vara i Hästveda och Bea och Yohanna som är grymmast i världen och så typ.Så ja, dagens diss går till människor som är långsinta och paranoida.
Yezbooox så enkelt är det. För finns det ärligt talat något värre än människor som går och intalar sig själva att någon vill dem illa, vill förstöra för dem och dylikt. Mjo, kanske falska människor, men det är en annan sak - en helt annan nivå. Typ min nivå enligt vissa.

Nu vet jag inte om jag borde ta åt mig av det här inlägget som du skrivit, men jag gör det bara i fall i fall att. För tydligen så pratar jag skit bakom ryggen på folk, så skriver jag det jag tycker och tänker i bloggen - så kan hela världen läsa det och jag går liksom inte bakom ryggen på någon. Så:

Jag försöker inte förstöra för någon. Jag säger vad jag tycker, jag säger vad jag tänker och sen får personen tolka det som den vill. Och jag är definitivt inte avundsjuk på dig, tyvärr men jag tycker inte att du har ett så pass bra liv så att jag skulle vilja förstöra det och vara avundsjuk på. För jag vet att det mesta är en uppbyggd fasad som döljer något ganska söndrigt, precis som du själv sagt till mig. Även om jag hoppas att det vänt nu efter det som hände mellan oss för ett tag sen - och jag hoppas verkligen att ni har det bra för jag har aldrig önskat er något annat.

Och ända anledningen till att jag fortfarande lägger ner tid på allt detta är för att jag brydde mig väldigt mycket en gång. Tyvärr är det bevisat att det inte var likadant tillbaka, men jag bryr mig fortfarande till viss del, och jag hoppas verkligen du gjort rätt val. För som jag skrev HÄR så har allt jag gjort, gjorts av omtanke för dig och långt ifrån avundsjuka eller viljan att förstöra.

Sometimes you have to do bad things just to prove a point!

Inga kommentarer: