lördag, augusti 21, 2010

jag är rolig jag

Jag håller som sagt på att byta rum.
Vilket betyder att allt här hemma är katastrof och jag är allmänt trött i huvudet efter allt jobb med rummen idag. Vilket resulterar i att jag ska sova snart.

Hur som helst, jag tänkte att jag kanske skulle lägga mig och kolla på tv, gick in på tv.nu och kollade om det fanns något skoj och hittade då "Kinky boots" på 4an 00.40. Läser om filmen och inser att filmen verkar skojig och blir glad att äntligen hittat något vettigt på tv på kvällarna.

Men vänta .. det fattas något. EN TV!
Min förra tv sitter inne på väggen hos mamma och pappa, min nya tv står i en kartong här på rummet och kommer inte packas upp och kopplas in förren imorgon - i absolut värsta fall på söndag. Så .. Kinky boots får helt enkelt visas utan att jag ser den.

Inga kommentarer: