söndag, september 19, 2010

4 juni 2010

Det datumet betyder en hel jävla del för mig.
Det blev precis som vi planera Thulin. Vi gick in i gymnasiet tillsammans och vi tog fan ta mig studenten samma dag och samma tid. Vi sprang ut från skolan tillsammans och vi stod och hoppa och skrek på podiet. Gymnasietiden hör till den bästa tiden av mitt liv, för det är då jag utvecklats som mest, och det har sina konsekvenser. Positiva och negativa.

Dem positiva är att jag blivit äldre, mer vuxen, mar ansvarstagande och mer öppen för nya saker. Det negativa är att man ofta växer ifrån personer under en tid då man utvecklas mycket. Man hamnar på olika nivåer i mellan åt och det blir lättare tjafs. Det var väl det som hände mellan oss. Det blandat med en massa annat. Huvudsaken är dock den att det aldrig var någons fel. Antingen var det bådas, eller så hände bara det som hände.

Du har varit en av mina närmsta vänner dem senaste åren.
Och jag har lärt mig mycket av dig. Mycket av den jag är idag är bitar från dig som jag snappat upp. Många bitar som gjort mig till en så mycket bättre människa. 


Vi är vana att ses varje dag.
Efter 3 år i samma skola och samma klass blir man nog lätt van vid det och det känns nu. För det verkar som att vi saknar lättare och uppskattar tiden vi ses mer. Jag tror att vi tog varandra lite förgivet under de där tre åren. Och för att vara ärlig är det skönt att få sakna dig ibland. Det är det den bästa vänskapen är vävt av. Att kunna vara ifrån varandra eller att kunna bråka, och hitta tillbaka varje gång. Att hitta tillbaka till samma trygga vän. För det är precis vi gör, varje gång det dröjer lite för länge mellan gångerna vi ses.

Inga kommentarer: