onsdag, september 29, 2010

Hiss & hiss .. och hiss och hiss och hiss ..


Det kommer nog bli en lång hiss-lista idag, så skippar disslistan.

1. Helgen.
Helgen som varit har vart en helg jag gärna gör om, igen och igen och igen. Åkte upp till Jerry i torsdags och hade två lugna dagar, med lite paintball, lite trevligt folk, mycket skratt, långa nätter. På lördagen hämtade jag och Jerry upp Martin och Sebbe och drog ner till Malmö där M och S sov i gästlägenheten för att på söndag morgon dra iväg till Lödde/Saxtorp för att spela Paintball och biggame.

2. Hösten är på väg.
Hösten är snart här och det betyder så mycket fina saker. Naturen skiftar i brunt/rött/gult, det blir mörkt fort vilket leder till långa sköna promenader i stora varma kläder med halsdukar och vantar. Man kan ha massa mysiga filkkvällar med dem närmsta vännerna och höjdpunkten denna hösten är att världens finaste Yohannis kommer och leker med mig en hel vecka (som kommer gå alldeles för fort).

3. Kanske lämnar Malmö.
Inom 3 månader kanske jag är ifrån Malmö. Jag får prova på en ny stad, ett nytt liv och nya människor. Just nu är jag mest inriktad på Växjö där det finns en linje jag vill läsa, men även Örebro. Och om inget av det går så får jag pusha på lillebror att komma till England kanske?

4. Onsdag.
Jag ska göra något jag längtat efter hur länge som helst. Dock tänker jag inte avslöja något, vill inte göra folk besvikna ifall det inte går som jag vill. Men, det är nästa veckas höjdpunkt!


5. Musiken.
Att musiken finns är det bästa som kunde hända jorden tror jag. Varje låt som man har en kärlek till. Det är otroligt. Katy Perrys nya album är kärlek rakt igenom, Simple Plan och Kelly Clarkson håller på att arbeta på nytt album som kommer ut till nästa år. Gammal musik som ger en minnen och ny musik som kommer ha samband med nya minnen. Musik som passar bra till träning, som passar bra till olika humör och känslor.
Musik är allt. Musik är livet. Musik är en stor jävla hiss varje jävla dag!

Inga kommentarer: