torsdag, september 16, 2010

juste, skulle ju visa er en grej:Jo förstår ni, jag har ju skaffat sån här Graffiti Nails nagellack.
Det blev grymt snyggt med vitt lack under, så jag tror att jag kommer köra på det typ .. All the time. Så nu kanske vi kan skaffa oss långa naglar igen, sådär lagom tills man ska börja träna ordentligt igen - bra där Olsson!

Ni ser ju även lite av mitt nya rum i bakgrunden. Jag tycker det är asnice.
Stormtrivs och när jag städat ordentligt ska jag fotografera och visa helt och hållet. Allt är inte klart än, det fattas tavlor, nya gardiner, nytt överkast till sängen och lite sådant smått, men det kommer när det kommer.

Och btw, visst kändes jag väldigt modebloggar-aktig på första bilden?
Så här kommer en med en riktig Sandra-pose och snyggaste (och kortaste?) naglarna i stan. Ciaaaaao

Inga kommentarer: