fredag, oktober 08, 2010

äggmackor


Imorse när jag stod och gjorde frukost kom jag och tänka på en sak.
Jag borde ha en kategori i bloggen som handlar om bara mig och saker som inte framkommer i bloggen på samma sätt som när jag skriver vanligt. Så here it goes for the first time.

Anledningen till att jag kom på detta när jag gjorde frukost var just för att jag gjorde äggmackor. Det vill säga; macka + kaviar + stekt ägg över. Och när jag la på kaviarn så fick jag ett barndomsminne. När jag och min bror var yngre gjorde vi alltid något speciellt med kaviarn. Vi gjorde första bokstaven i vårt namn på mackan. Om vi åt vars två gjorde vi varandras på den andra. Så idag gjorde jag just det på mina två mackor. Jag gjorde ett S på den ena för Sandra och ett M på den andra för Mikael. Sådana små "traditioner" sitter nog i och jag skulle inte bli förvånad om jag fortfarande gör det när jag är på ålderdomshem.

Inga kommentarer: