tisdag, oktober 05, 2010

forever we will stay like a pyramid, ♥


Idag har jag lekt med min första bästa vän.
Elin kikade förbi några timmar idag och förgyllde min dag av sjukdom. Hon dök upp från ingenstans och gjorde mig väldigt glad. Vi satt och pratade massa timmar och var precis som vi är. Bästa vänner och kan prata om allt. Vi uppdaterade varandra om livet och vi lär nog fortsätta på torsdag då jag ska kika förbi henne ser det ut som nu.

Elin har funnits där hela mitt liv.
Med goda råd, mycket skratt, genom tårar och hon har inte en enda gång dömt mig. Hon står ut med mina sjuk påhitt och hon stöttar mig i varje val jag någonsin gjort. Hon har lyssnat på x antal dikter jag skrivit och öst komplimanger över mig för dem. Hon är min första bästis. Den första jag delade bästis-hjärta med. Den första som någonsin fick höra mina hemligheter. Den första som jag gjorde små framtidsplaner med. Den första jag skapade minnen med. Och även om vi inte pratar varje dag, varje vecka eller ens varje månad så finns vi där varje gång det är något. Vi förändras inte mot varandra och det älskar jag dig för Elin!

Inga kommentarer: