söndag, oktober 31, 2010

helg-uppdatering

Inte skrivit mycket i helgen men en hel del har däremot hänt.
I fredags var jag hemma hos Bea och hade myskväll. Vi gjorde hemmagjord pizza, såg Idol och gav Marabous vita choklad högsta betyg. Riktigt mysigt var det. Beas mamma är bortrest och hennes bror var inte hemma så vi hade hela lägenheten för oss själva.

Igår hade jag en huvårdsklass här hemma.
Mega tack till Karin som var här och undervisade oss lite. Jenny, Bea och Mattis var med och vi hade massa skoj. Därefter umgicks vi lite, åt gottis och satt på mitt rum ett tag. Mattis och Jenny stack hem runt 6 och Bea stannade kvar ett tag till.

Idag har jag varit med pappa och handlat och sen kom Thess hit.
Vi satt och prata en massa, hon åt här och sen handla vi lite gottis till en filmkväll. Vi såg The Blind Side, jag la upp trailern till den här på bloggen för någon dag sen. Riktigt bra film. Vi snackade en massa mer och hade kul som alltid annars! Tack för idag solstrålen min! ♥

Inga kommentarer: