söndag, november 21, 2010

brum brum bruuuuuuum

Gutten dagen!
Vaknade runt 12 och för er som är smarta så var Jerry fortfarande här då. Efter att ha slitit och dragit i honom lite slog det mig att frukost (kaffe) på sängen kanske var en idé, och se, det fungerade! Han vaknade iaf till. Runt 5 tiden drog vi till tåget för Jerry skulle hem och efter det körde jag och pappa till Arlöv och handlade.

Medans vi handlade fick jag ett sms från lillebror som ville att jag skulle hämta honom i Oxie så jag fick låna mormor och morfars bil, hämtade upp Bea också drog vi in om min moster innan vi hämtade Micke. Blev bjudna på pizza och annat gott. Sen hämta vi upp Micke, in till Malmö, lämnade av Bea och lämnade bilen hos mormor och morfar igen för att sedan åka hem.

Nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och spela hade jag tänkt.

Final Fantasy X

Inga kommentarer: