söndag, november 07, 2010

EMA 2010

Priser:
Best new act: Ke$ha
Tycker hon förtjänar det. Hon har gjort ett grymt år och otroligt grymma hits. Finns ingen som förtjänar det mer! Hon släppte ett grymt album och snart släpper hon ett till. Kreativitet? We love!


Best pop-video: Lady Gaga - Alejandro
Att hon vinner detta förvånar mig inte. Gaga har tagit världen med storm med sina konstiga outits och grymma låtar. Men framför allt med kreativa videos, och vad sa jag nyss om kreativitet? Love!

Best alternativ: Paramore ♥
Jag hade gråtit mig tom på tårar ifall dem inte vunnit detta pris. Paramore är just nu ett av dem hetaste banden i min värld och helt äligt - låtarna är grymma och Hayley är en av dem snyggaste kvinnorna jag vet!Global icon: Bon Jovi
Har alltid älskat Bon Jovi då jag är uppvuxen med två föräldrar som avgudar dem. Kan inte säga mer än så!

Best video: Katy Perry - California girls
Har alltid älskat Katy, hennes skumma stil och underbara låtar. Hon har även hon kreativa videos och det borde finnas fler sådana här kvinnor! Bigtime!

Best male artist: Justin Bieber
Detta är jag missnöjd med. Justin vinner över bland andra Usher och Eminem. Jämfört med dem han var nominerad med så är han fortfarande en liten pojke. I år förtjänade Eminem detta priset mest!

Best live: Linkin Park
Aldrig sett dem live me myself men vad man såg på galan då dem uppträdde verka det helt okej. Det är ett band jag gärna skulle se live och tycker att dem förtjänar något pris.

Best hiphop: Eminem
MITT I PRICK. Jag behöver inte säga mer, han om någon förtjänar det till 110%.


Best world stage performance: Tokio Hotel
Never seen them och har aldrig riktigt intresserat mig för dem. Har några bra låtar men aldrig tyckt mer än så.

Free your mind award: Shakira
Missade detta inslaget men vad jag förstod handlade det om att göra någonting för någon. I detta fallet hade det väl varit att Shakira gjort någor för att öppna skolor i fattigare länder? Hur som haver så är Shakira as snygg och verkar ha ett hjärta av guld.

Best rock: 30 seconds to mars
Detta är ett av mina favoritband, Jared Leto är en av dem snyggaste männen i världen och efter att ha sett dem live i somras så måste jag säga - dem är verkligen bästa rock i år. LOVE! ♥

Best female: Lady Gaga
Fanns många bra nominerade här: Rihanna, Miley, Shakira .. Jag brydde mig inte om vem som vann, alla var värdiga priset!Best song: Lady Gaga - Bad romance
Är ni förvånade?

Uppträdanden:
Shakira - Loca och Waka Waka
Aldrig sett Shakira live förr, varken irl eller på tv men jag ska nog överväga det. Verkar vara en grym artist och även otroligt vacker att titta på, har alltid tyckt det. Tock jävligt sorgligt att hon blivit ett skelett, förr var hon snyggt smal med kurvig kropp, jag vet inte riktigt vad som hänt med henne nu, otroligt smal.

Katy Perry - Firework
Har alltid beundrat Kary Perry och hennes uppträdanden och även när hon var hoastade EMA. Hon är kreativ, rolig och vågar bjuda på sig själv - på och utanför scenen. Det för mycket för en artist.Rihanna - Only girl in the world
Jag personligen tycker att Rihanna kan vara otroligt stel på scenen. Hon är snygg och har röst, men någon live-artist tror jag inte riktigt att hon är. Jag hade varit bored to death ifall jag var på en av hennes konserter!

Kid Rock - ?
Dont care and dont wanna know.

Miley Cyrus - Who owns my heart
Från att ha vara en tjej med massa 10åriga fans till en kvinna med män dreglande efter sig så har Miley gjort ett grymt jobb. Hon har inget av det här Montana-grejset efter sig. Hon har gjort ett enormt kliv från liten oskyldig tjej till en otroligt vacker kvinna med grym musik samtidigt som hon fått verka huvudroll i en utav mina favoritfilmer detta året: The last song.


Linkin Park - Waiting for the end
Som jag skrev längre upp, vill gärna se dem live, både före jag ens såg det här och ännu mer nu.

Plan B - She said
Inte så mycket att säga, ingenting jag fastnade för direkt.

B.o.b ft Hayley Williams - Airplanes
Detta är en utav mina favoritlåtar i år, och att Hayley är med höjer den något extremt. Men själva uppträdandet var inget speciellt för mig tyvärr. Ganska tråkigt scenografi

Ke$ha - Tik tok
När vi ändå pratar om scenografi så är Ke$ha en brud som vet vad det är, hon var målad över hela kroppen med färg som lös i UV-ljus och sjöng sin hit Tik tok, och den här människan vill jag se live. Snacka om show!

Inga kommentarer: