måndag, november 08, 2010

hiss och diss


1. SM-GULDET:
Vad mer kan man begära? Vilket jävla år MFF har gjort och hela året blev bara mycket roligare när det var Helsingborg vi tävla mot hela jävla tiden. Våra värsta fiender. Året har varit underbart och jag ångrar lite att jag inte varit på fler matcher. Men som jag skrev igår så finns det anledningar till att jag inte gjort detta, saker som jag fortfarande håller utanför bloggen.

2. Magnus Betner:
Jag fick en Betner-konsert av Beabby. Som vanligt när det handlar om Betner så skrattar man så man gråter, har ont i magen och gör konstiga ljud. Jag älskar denna mannen och denna humorn. Det blir inte bättre än Magnus Betner.

3. Tjejkvällen i fredags:
Jag är sjukt äckligt nöjd, ni tjejer gör det så jäkla värt att arrangera sådana kvällar. Mår så bra av er och uppskattar varje minut med er. Att ni även har så underbar humor och klickar så bra med varandra gör allt så tusen gånger mycket bättre. I love you!1. Skolans lov är slut
Mina vänners lov är över vilket betyder back to basics. Jag som sitter uppe medans alla sover, och sover när alla går upp. Boring as hell. Fast vi kanske ska ändra denna kassa trend, komma upp tidigare och gå en rejäl promenad och få lite annat skit gjort om dagarna?

2. Körkortet vägrar komma nära mig.
Efter att ha kuggat så känns det inte som att något körkort vill hitta hem till mig. Så kära körkort, om du läser detta - jag lovar att vara försiktig med dig, pussa dig varje kväll och ha dig synlig i min plånbok (som jag ska inskaffa mig så fort jag får ett körkort)

3. Långt som satan till jul och nyår + min födelsedag (3 månader senare).
Jul och nyår är mina favoritdagar. Bortsett från min födelsedag då! Men alla dessa dagarna är lång bort! Nu är det bara kallt och trist ute, lite regn och blåst ibland. Inga vackra ljus som lyser upp allt och liknande! Ge mig julpynt. Ge mig fyrverkerier! Ge mig 20 ljus i en tårta!

Inga kommentarer: