onsdag, december 01, 2010

Dag 01 – Presentera mig själv


Jag är en Malmöbo rakt in i själen då jag bott i Malmö sen jag föddes.
Vill ut i Sverige och känna av resten av städerna, om det blir genom utbildning eller jobb har jag ingen aning om, men på något sätt lär det bli för i Malmö tänker jag inte stanna hela mitt liv. Jag är en nyfiken och glad tjej med en stor portion humor (som många tyvärr inte förstår).

Har en del smeknamn och tänkte dela med mig av några:
Daandan, Sassa, Fjant, R1, Brum, Olsson and on it goes. Dessa smeknamn kommer från älskade vänner och familj/släkt. Har även ett jag fastnat för som kommer från en av fotbollskillarna jag tränade för något år sen; Silja. Jag har ingen aning om hur han fick till det but i like it!

Som ni märker skiftar jag mycket mellan svenska och engelska när jag skriver.
Det blir en lite cool klang i språket - tycker jag! Dock gör jag bara det på bloggen eller när jag pratar med vänner och så, inte alltid, ibland får man ju bete sig lite vuxet, som jag tyvärr inte tycker är något roligt. Vill inte bli helt vuxen, då jag har humor som en 5åring och har allt mitt barnsinne kvar än idag vid 19, snart 20 års ålder.

Vad mer ska man säga?
Jag har gått ut skolan, där jag läste Samhälle; Personal/Beteende. Satsar just nu på att komma in på högskola, främst i Växjö där det finns en 3årig Socionom utbildning. Letar även jobb för fullt och hoppas på att få något ordentligt snart - speciellt om jag inte kommer in på någon högskola. Trivs som bäst då jag umgås med familj, släkt och vänner. Men trivs minst lika bra med hörlurarna i öronen, högsta volym var jag än är. Musik är en stor del av mitt liv!

Inga kommentarer: