torsdag, december 02, 2010

Dag 02 – Min första kärlek

En bild från när vi var som tightas.

Alla vet att jag och Moudi hade ett av och till förhållande.
I över ett år gick vi fram och tillbaka och det tog mycket på oss båda. Vi var 14 och kära. Men det tog slut och vi var otroligt bra vänner några år efter och idag är vi fortfarande vänner, pratar då och då och hjälper varandra när vi kan. Jag lärde mig otroligt mycket bra från min tid med Moudi och det är saker som har hjälpt mig mycket. En stor erfarenhet som jag alltid kommer ha med mig.

Vi har gått igenom mycket.
Stor kärlek, avundsjuka, svåra föräldrar, tider att minnas, svåra situationer och mycket mer. När man går igenom så mycket så släpper man inte en människa bara för man glider ifrån varandra. Jag har fortfarande otroligt rolig med Moudi, även om vi knappt ses nu mera.

Inga kommentarer: