fredag, december 03, 2010

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är utan tvekan bäst i min värld.
Jag och lillebror har alltid ställts först, fått allt vi behövt och en hel del mer.

Mamma och pappa har vart ihop sen tonårstiden.
Dem var yngre än jag är nu när dem blev tillsammans och har hållt ihopa hela tiden. Dem bodde i hus och hela köret innan jag ens kom till världen, men jag ville helt enkelt inte födas ute på landet utan det är en storstadsbrud så jag kom inte förrens dem flyttade in till stan och lägenhet! 16 juni -91 gifte dem sig, samma dag som mitt dop - dem överraskade hela släkten som endast blivit inbjudna på dop med ett bröllop.

Tre år senare fick jag en lillebror, men han är en helt annan historia som kommer senare. Hur som haver, som jag sa så har jag fått allt jag behöver och kan tänka mig och mer av dessa två människor, som jag älskar över hela mitt hjärta och jag vet inte hur jag ska ge tillbaka allt.

Pappa är min klippa.
Jag har varit pappas lilla flicka sen jag var så liten att jag inte minns. Jag har alltid kommit först och jag har en otrolig säkerhet ifrån pappa. Ibland undrar jag varför jag blev vald att få sådan extrem tur, när jag hör hur många som har problem med sina föräldrar, ofta med just sin pappa. Så ifall mitt hjärta skulle brista imorgon, skulle det inte spela någon större roll egentligen. För det finns en man i mitt liv som inte går att ersättas, som alltid kommer på första plats. Det är pappa! ♥

Mamma är en av mina bästa vänner.
Vi pratar om allt och hittar på roliga grejer tillsammans. Vi har en humor som inte många förstår, ni kan ju läsa om det HÄR, bara om ni vill förstå liksom. Vi har haft otroligt kul medans vi övningskört tillsammans och jag tror att vi hittade många nya delar hos varandra då, att övningsköra med någon är påfrestande. Mamma har gett mig allt som behövs för att ta mig genom livet, hon har lärt mig att skilja på rätt och fel och har även gett mig en otrolig styrka!

Jag älskar er! 

2 kommentarer:

Mamma sa...

Jag älskar dig med, hjärtat! *kramis*

Tack, det var fina ord! *växer ett par meter av stolthet*

Per Olsson sa...

Du vet att din kärlek är besvarad,den varar för evigt och ända till livets slut /Pappa