lördag, december 04, 2010

Dag 04 – Bloggen

Jag drog igång bloggen sommarn 2007.
Efter att ha testat på blogg.se och inte klickat så hittade jag blogspot och blev ganska snabbt förälskad i de enkla menyerna och vad man kunde göra med den. I början skrev jag mest om allt möjligt, mest långa tester, bloggen var min offentliga dagbok på nätet och jag älskar hur jag beskrev känslor förr.

Jag slutade tyvärr med att skriva så öppet efter ett tag.
Dels för jag behöver hålla sådant privat och dels för jag för ett tag sen startade en egen, helt privat blogg, för bara mig där jag skriver om mina känslor och tankar. Den är inte så aktiv men den är skön att ha.

Idag använder jag fortfarande bloggen som en dagbok.
Den är fortfarande offentlig och jag skriver om vad som händer, men inte så privat som förr. Jag försöker slänga in roliga grejer, mycket musik och saker som jag vill läsa om mig själv om flera år. Just nu är min blogg som en stor minnes-bok som mina barn ska få läsa när jag når så långt i livet.

Jag tänker lägga upp allt som händer i mitt liv i bloggen.
Allt som jag vill minnas, som nu när jag tog körkort, när jag hittar jobb och börjar jobba, lägenhetssökande, plugg o.s.v. Jag tror det är kul att läsa i framtiden. Jag kommer dock inte skriva varje dag i framtiden tror jag inte, men iaf när jag känner att det finns något vettigt att skriva.

Inga kommentarer: